Kontakt do agenta

Menager

22 3001962

Nota prawna

Opis oferty zawarty na stronie internetowej sporządzany jest na podstawie oględzin nieruchomości oraz informacji uzyskanych od właściciela, może podlegać aktualizacji i nie stanowi oferty określonej w art. 66 i następnych K.C

Symbol oferty: BW-564

Własny parking tak

Wejście od ulicy

OPIS
Biurowiec należący do najbardziej prestiżowych budynków Warszawy, mieszczący się na Woli. Łączy ponadczasową architekturę, elegancję i funkcjonalność. Doskonale rozwinięta komunikacja miejska, znajdująca się przy budynku. Aktualnie wolne powierzchnie do wynajęcia: 1 piętro - 400m.kw. (z możliwością podziału na dwa moduły) oraz 18mkw., 26 piętro - 236m.kw. (od 06.09.), 33 piętro – 582m.kw. Wysoki standard wnętrz, sterowany komputerowo wysokiej jakości wydajny system klimatyzacji VAV, system podłóg podniesionych zapewniający elastyczny układ okablowania, skomputeryzowane systemy bezpieczeństwa i zarządzania budynkiem, nowoczesny system zabezpieczeń p. pożarowy, parking podziemny i naziemny dla Najemców i gości. Piętra praktycznie wolne są od elementów konstrukcyjnych. Przeszklenia sięgające od posadzki do stropu podwieszanego w połączeniu z optymalną głębokością pięter umożliwiają łatwe i efektywne kształtowanie powierzchni niezależnie od intensywności ich użytkowania. Idealne miejsce na prowadzenie wszelkiej działalności biurowej osób ceniących elegancję i prestiż biura. Czynsz najmu 18-25€/m.kw. Polecam!!!

Zgloś ofetę sprzedaży

Chcesz szybko i bezpiecznie sprzedać lub wynająć swoją nieruchomość?
Dodaj ją do naszej bazy!

Zgłoś poszukiwanie

Chcesz szybko i bezproblemowo kupić lub nająć nieruchomosć?
Poszukamy ją za Ciebie!

Masz pytania ?

Chetnie pomożemy i odpowiemy na każde zadane pytanie.
Zapraszamy do kontaktu!

rozumiem